Over caesar

 

Wij zijn opgegroeid in Zeeland en houden ervan te BBQ’en en met onze handen te werken. Dit samen bracht ons op het idee om unieke BBQ’s te ontwerpen en op de markt te brengen. Wij maken dan ook alles met de hand wat de garantie op goede kwaliteit geeft. Wij hopen met onze BBQ’S iets unieks te bieden aan de klant en er voor te zorgen dat de klant het plezier van BBQ’en  kan beleven.

Caesar staat voor het samen genieten van buitenkoken, hoe lekker is het om samen met je familie of vrienden in je eigen tuin je eten te bereiden op het vuur? Met de verschillende modellen van Caesar is er altijd een model dat bij jouw past, het is naast een pronkstuk in je tuin, ook een mooi apparaat om je kookkunsten te laten gelden. De Caesar biedt tal van mogelijkheden voor de hobby – BBQ’er maar ook zeker voor de echte professional, of voor de hobbyist die zich stiekem een professional vindt ;).

Elke Caesar is handgemaakt wat garant staat voor goede kwaliteit, de combinatie van staal en de afwerking met blanke lak of zwarte coating zorgt ervoor dat je met  jouw Caesar altijd goed voor de dag kan komen. Ook in de winter kun je met de Caesar buitenkoken, het vuur houdt je warm en zorgt er natuurlijk voor dat je eten gaar wordt! Caesar is dus niet seizoensgebonden maar altijd te gebruiken

Neem contact op

We helpen u graag!

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact op met de bovenstaande informatie. We zijn er om te helpen!  

Wim & Stijn