FAQ

Als Consument kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van het Product de Overeenkomst ontbinden en het Product retourneren aan ons. Wij kunnen vragen naar de reden van herroeping, maar u bent niet verplicht die reden(en) op te geven.

U bent verplicht om gedurende de bedenktijd zorgvuldig om te gaan met het Product en met de verpakking. U mag het Product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het Product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat u het Product slechts mag hanteren en inspecteren zoals u dat in een winkel zou mogen doen.

Als u gebruik maakt van het wettelijke herroepingsrecht, kunt u dit binnen de bedenktermijn doen door middel van het modelformulier voor herroeping, of door een e-mail te sturen naar info@caesar.nl, of op andere ondubbelzinnige wijze. Vermeld altijd uw naam, adres en ordernummer. Wij sturen u onverwijld een ontvangstbevestiging.

Als u gebruik maakt van het herroepingsrecht, ben u verplicht het Product binnen 14 dagen na de melding, terug te zenden met alle geleverde toebehoren, in originele staat en in de originele verpakking en conform de door ons verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

U draagt de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het Product.
Wij zullen binnen 14 dagen na retourontvangst en inspectie van het Product, het aankoopbedrag terugstorten.

 

Bestellingen die op een werkdag, van maandag tot vrijdag, bij onze webshop worden geplaatst, worden binnen de 3 werkdagen verzonden. Dit geldt voor de producten op voorraad.

Producten die niet onmiddellijk leverbaar zijn, worden, behoudens vergissing, niet aangeboden via de webshop. We raden u aan contact op te nemen met één van onze erkende verdelers voor meer informatie over de levertermijn van deze producten.

Aankoopbevestiging:

Een bevestigingsmail wordt verstuurd wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen. Als u geen e-mail hebt ontvangen, kunt u contact met ons opnemen via info@caesarbbq.nl, of bel naar: 0620555446.

Annuleren bestelling:

Zolang u de verzendbevestiging niet heeft ontvangen, kunt u de overeenkomst nog annuleren door een e-mail te sturen aan Caesar via info@caesarbbq.nl . U kunt daarnaast gebruik maken van uw herroepingsrecht, zoals beschreven in de algemene voorwaarden.

Betaalmogelijkheden:

Betaling is mogelijk via:

  • Bancontact
  • Ideal
  • Sepa

Het is helaas niet mogelijk om met bitcoins of in termijnen te betalen. Alle betalingen gebeuren binnen een beveiligde betaalomgeving. Je transactiegegevens worden versleuteld versuurd via een SSL-verbinding